maanantai 10. kesäkuuta 2013

Säilytysratkaisuita pienille tarvikkeille edullisesti

Ihmisille kertyy ajan mittaan runsaasti erilaisia pieniä tarvikkeita. Erityisesti ääni- ja videolaitteiden kanssa harrastuksensa tai työnsä puolesta puuhailevat ihmiset varmasti tietätävät, että nurkissa pyörii jos jonkinlaista adapteria ja kaapelia.

Adaptereiden ja kaapeleiden säilytys on ainainen ongelma. Erilaisia tarvikelaatikoita on kaupoissa varsin runsaat valikoimat.

Yksi vaihtoehto on edulliset SmartStore -säilytyslaatikot. SmartsStore -laatikoita on markkinoilla ainakin seitsemässä eri kokoluokassa. Pienimmät laatikot sopivat erinomaisesti esimerkiksi adaptereiden säilytykseen. Myös usb-muistitikut sekä pienet kaapelit sopivat laatikkoon hyvin.

Laatikon kansi on aaltoilevaa muovia, mutta itse laatikko on tasainen. Näin ollen SmartStore -säilytyslaatikkoon saa pienellä vaivalla kehiteltyä esimerkiksi väliseiniä tavaroiden paikallaan pitämiseksi.

SmartStore -laatikkoon sopii mainiosti niin toimistotarvikkeet kuin esimerkiksi audioadapteritkin. Laatikko on materiaaliltaan läpinäkyvää ja tukevaa muovia.

SmartStore -laatikon kiinnitysmekanismi on toteutettu kahdella muovisella klipsillä, jotka napsautetaan kannen sivuihin kiinni. Mekanismi kiinnittää kannen tukevasti paikalleen. Laatikko on siis helposti kuljetettavissa esimerkiksi autossa tai repussa ilman pelkoa sisällön leviämisestä.

SmartStore -laatikot ovat hyvä vaihtoehto tavaroiden kuljetukseen ja säilytykseen. Laatikot kustantavat koosta ja ostopaikasta riippuen 5-30 euroa.