keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Monipuolinen tietopankki kuvan, äänen ja videon kanssa työskenteleville: MediaCollege

Verkossa on suuret määrät keskustelufoorumeita, joissa jaetaan tietoja erilaisista äänituotantoon liittyvistä asioista. Joitakin vuosia sitten erilaiset foorumit olivat erinomainen keskustelualue, Facebook on kuitenkin syönyt keskustelufoorumien suosiota.

MediaCollege tarjoaa monipuolisesti tietoa sähköisen median parissa työskenteleville. Sivuston pääkohderyhmänä ovat opiskelijat sekä asioista kiinnostuneet harrastelijat.

Sivustolla on tarjolla monipuolisesti asiaa grafiikan tuotannosta, tietotekniikasta, valo- ja videokuvaamisesta, äänituotannosta ja monista muista asioista.

Sivuston ulkoasu on erittäin selkeä ja eri aihealueet ovat selkeästi toisistaan eroteltuina. Kokonaisuutena sivusto tarjoaa kattavan tietopaketin sähköisen median kanssa työskenteleville.

Sivustolla on oman materiaalin lsiäksi myös kattava linkkikokoelma ulkopuolisille sivuille. Lisäksi tarjolla on keskustleufoorumit sivuston eri osa-alueille.

Sokerina pohjalla sivusto tarjoaa monipuolisen kasan ladattavia sisältöjä omissa projekteissa käytettäväksi.

Sivuston moonipuolisesta tarjonnasta löytyy varmasti ideoita ja vinkkejä niin aloittelijoille, aktiivisille harrastajille kuin ammattilaisillekin. Suosittelen tutustumaan sivuston tarjontaan ja lisäämään linkin kirjanmerkkeihin tulevaisuutta varten.