maanantai 25. maaliskuuta 2013

Edullinen jalusta pienelle kameralle: König Tripod Table Stand

Erilaisia jalustavaihtoehtoja kameroille on markkinoilla lukuisilta eri valmistajilta todella laajassa hintaluokassa. Edullisimmillaan jalustan hinta jää alle kymmeneen euroon kalleimpien maksaessa satoja euroja.

Yksi markkinoilta löytyvä budjettiluokan kamerajalusta on elektroniikkatarvikkeita valmistavan König-yrityksen pieni ja kevyt pöytäjalusta, mallimerkinnältään Tripod 17.

Jalusta on rakenteeltaan yksinkertainen ja hyvin tyypillinen kamerajalusta. Jalusta vie kokoontaitettuna pituussuunnassa tilaa 20 senttimetriä. Jalustan minimikorkeus on 18 senttimetriä. Täyteen korkeuteensa säädettynä jalustan korkeus on valmistajan mukaan 23 senttimetriä. Painoa pienellä jalustalla on 370 grammaa.

König Tripod Table Stand-kamerajalusta
Valmistajan ilmoittama jalustan painoraja on yksi kilogramma. Jalusta sopii erinomaisesti pienille kameroille. Myös sanelukoneen telineenä jalusta palvelee mainiosti estäen käsittelyäänien syntymisen.
Jalusta toimii mainosti kevyiden laitteiden kanssa, mutta raskaampaa kalustoa omistavan kannattaa harkita tukevamman jalustan hankkimista.

König Tripod Table Stand sopii erityisesti pienen kameran omistavalle harrastelijalle, joka ei halua kuluttaa kymmeniä euroja kamerajalustan hankkimiseen. Jalusta palvelee myös kannettavien äänityslaitteiden käyttäjiä tarjoten tukevan vaihtoehdon laitteen säilytykseen äänityksen aikana.
 
König Tripod Table Stand maksaa hieman yli kymmenen euroa.
Lisätietoa pöytäjalustasta löytyy suoraan valmistajan omilta tuotesivuilta