perjantai 15. maaliskuuta 2013

Massalataaja Firefox-selaimelle: DownloadThemAll!

Tiedostojen lataaminen Internet-selaimella on jo vuosia ollut aktiivisen netinkäyttäjän riesana. Nykyisin selaimet sisältävät perustarpeisiin riittävän latauksien hallintatyökalun itsessään. Latauksien hallinnointiin alkaa kuitenkin kaipaamaan parempaa työkalua, mikäli ladattavien tiedostojen koko ja määrä kasvavat huomattavasti.

Firefox-selaimelle on saatavilla useita erilaisia latauksien hallinnoimista helpottavia työkaluja. Yksi näistä on DownloadThemAll!, jonka erikoisuus on kyky ladata useita tiedostoja kerralla. DownloadThemAll! on yksinkertainen ja helposti omaksuttava latauksien hallintatyökalu. Työkalu ilmestyy Firefox-selaimen työkalu-valikkoon. Työkalu löytyy myös oikean hiirenpainikkeen takana olevasta valikosta.

DownloadThemAll! osaa jatkaa katkenneita latauksia automaattisesti ja yrittää jatkaa latauksia automaattisesti uudelleen, mikäli yhteys jostain syystä katkeaa. Lisäosan ominaisuudet ovat varsin monipuoliset ja se on erittäin hyvin säädettävissä kulloinkin tarvittavaa käyttökertaa varten.

DownloadThemAll -lisäosan päänäkymä selkeä

DownloadThemAll -lisäosan päätarkoitus on tarjota mahdollisuus ladata useita tiedostoja kerralla, mutta sitä voi käyttää myös useiden tiedostojen lataamiseen peräkkäin. Tämä on erittäin kätevää erityisesti silloin, jos käytössä on hitaampi nettiyhteys ja ladattavana on iso määrä pienikokoisia tiedostoja. Peräkkäiset lataukset ovat mahdollisia siten, että asettaa DownloadThemAll! -lisäosan asetuksista samanaikaisten latausten määrän yhteen tiedostoon kerrallaan. Näin ollen lisäosa jättää muut tiedostot jonoon odottamaan tämän yhden tiedostolatauksen valmistumista.

Kokonaisuutena DownloadThemAll puolustaa paikkaansa aktiivisen Firefox-käyttäjän lisäosavalikoimassa. Lisäosan monipuoliset käyttömahdollisuudet yhdistettynä yksinkertaiseen käyttöliittymään luovat yhdessä erinomaisen apuvälineen Firefox-selaimen työkalupakkiin. Lisäosa löytyy täältä