perjantai 19. heinäkuuta 2013

Laadukkaat nappikuulokkeet: Visang VS-K2M

Markkinoilla olevien erilaisten kuulokeratkaisuiden kirjo on todella laaja niin laadun kuin hinnankin osalta.

Hyvät edulliset nappikuulokkeet saa hankittua itselleen noin kymmenellä eurolla. Esimerkiksi aiemmin esitelty inEar F1 tarjoaa hinnalleen vastinetta todella runsaasti.

Mikäli kaipaa mahdollisuutta hyödyntää kuulokkeita myös matkapuhelimen handsfree-laitteena, tarjoaa kiinalainen Visang erinomaisen ratkaisun VS-K2M -kuulokemallillaan.

Visang VS-K2M -kuulokkeet varusteineen
Visang VS-K2M sisältää nappikuulokkeiden lisäksi kaapeliin kiinnitetyn mikrofonin. Mikrofonissa on myös painike puheluihin vastaamista varten.

Kuulokkeet toimitetaan tyylikkäässä oranssin ja mustan sävytteisessä pahvipakkauksessa. Myyntipakkauksessa on mukana muutamat eri kokoiset korvasovitteet sekä pidike, jolla mikrofonin saa kiinni esimerkiksi paidankaulukseen.

Visang VS-K2M -kuulokkeiden sointi on aavistuksen tummaan kallistuva. Ääni on kuitenkin puhdas ja tasapainoinen. Taajuusvaste on erittäin laaja ja kuulokkeet toistavat erinomaisesti kaikkia taajuusalueita. Millään taajuusalueella ei ole kuultavissa liiallisia korostumia. Kuulokkeet soivat kirkkaasti ja liikaa ääntä värittämättä myös suurilla äänenpaineilla.

Mikrofoni on laadultaan hintaluokka huomioiden hyvää tasoa. Äänenlaatu riittää hyvin esimerkiksi kännykän handsfree-käyttöön ja kevyeen voip-keskusteluun. Visang VS-K2M -kuulokkeet sopivat hyvin myös äänimuotoon tallennettavien muistiinpanojen tekemiseen.

Visang VS-K2M on erinomainen valinta nappikuulokkeiksi paljon nappikuulokkeita käyttävälle kuuntelijalle. Kuulokkeet ajavat asiansa mainiosti myös matkapuhelimen handsfreen asemassa laadukkaan mikrofoninsa ansiosta. Kokonaisuutena kuulokkeet ovat erinomainen vaihtoehto niin nappikuulokkeiden tehokäyttäjille kuin kohtuuhintaista handsfree -ratkaisua kännykkään etsivälle kuluttajalle. Kuulokkeet sopivat myös erinomaisesti esimerkiksi iPod Touch -soittimen kaveriksi mahdollistaen soittimen käytön sanelukoneena. Visang VS-K2M mahdollistaa iPod Touch -soittimen käytön myös Skype-puhelimena, mikäli soitin on yhdistettävissä langattomaan verkkoon.

Visang VS-K2M kustantaa noin 45 euroa. Kuulokkeita myy Suomessa inEar.fi