sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kokoelma ilmaisia verkkokalentereita: Webcal.fi

Ihmisellä on muistettavanaan todella suuri määrä erilaisia päiviä. On hääpäiviä, juhlapäiviä, liputuspäiviä, syntymäpäiviä ja monenlaisia muita tärkeitä päiviä.Aiemmin esitelty Googlen kalenteripalvelu tarjoaa hyvän apuvälineen tärkeiden päivien muistamiseksi. Verkossa on myös valmiita kalenteripohjia, joita voi ladata suosikkikalenteriohjelmistoonsa muistamista helpottamaan.

Erinomaisen kokoelman kalentereita tarjoaa kotimainen Webcal.fi -palvelu. Kyseessä on kalenteripalvelu, josta löytyy kalentereita niin nimipäivistä, juhlapyhistä kuin kansallispäivistäkin. Mukana on myös merkittävien henkilöiden syntymäpäiviä, historian tapahtumia ja monenlaisia muita kalentereita.

Palveluun on tällä hetkellä kerätty yhteensä 40 erilaista kalenteria. Palvelun käyttäjä saa tilattua haluamansa kalenterit omaan kalenteriohjelmistoonsa sivustolta ilmaiseksi. Nimipäiväkalenterin laajuutta on jouduttu tekijänoikeudellisista syistä rajoittamaan, mutta muutoin kalenterit kattavat kaikki vuoden päivät.

Palvelu tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon yleispäteväksi muistilistaksi vuoden päivistä. Listalta löytyy takuuvarmasti jokaiselle tärkeät päivämäärät ja niiden merkitykset. Mainiona lisänä kalenteriin on sijoitettu myös harvinaisempia merkkipäiviä. Oman osansa ovat saaneet myös hauskat merkkipäivät sekä lemmikkieläinten nimipäivät.

Kokonaisuutena Webcal.fi on erinomainen apuväline juhlapäivien ja esimerkiksi nimipäivien muistamiseen tarjoten samalla mielenkiintoista tietoa esimerkiksi maailman historiasta. Pääset tutustumaan ja tutkimaan palvelun kalenterikokoelmaa suoraan palvelun omilta Internet-sivuilta