sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Edullinen mikrofonisarja kaikenlaiseen käyttöön: T.bone MB60

Erilaisia mikrofoneja on markkinoilla todella monenlaisia. Hyvän mikrofonin monenlaiseen käyttöön saa noin 50 eurolla esimerkiksi Shuren valikoimasta. Varma valinta mikrofoniksi on myös niin ikään Shuren valmistama SM58 -mikrofoni.

Edellä mainitut mikrofonit ovat kuitenkin pienen budjetin ratkaisua etsivälle melko tyyris vaihtoehto. Ensiksi mainittu, Shure SV200, kustantaa noin 40 euroa ja saman valmistajan SM58 maksaa noin 110 euroa ostopaikasta riippuen.

Ratkaisu löytyy Saksasta. Thomann-verkkokauppa on jo vuosien ajan tarjonnut omalla T.bone -tuotemerkillään erilaisia mikrofoneja moneen käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi heidän EM 700 -mikrofonit sopivat mainiosti monenlaisiin äänitystarpeisiin.

Valmistajan edullisimpien mikrofonien sarjasta löytyy kolmen mikrofonin setti mallimerkinnällä
T.bone MB60. Kyseessä on muovisalkussa myytävä kolmen mikrofonin ja mikrofonipidikkeen paketti, joka kustantaa alle 30 euroa.

Mikrofonit ovat ääneltään aavistuksen tummaan kallistuvia, mutta riittävät kevyeen puhekäyttöön erinomaisesti. Paketti on mainio valinta esimerkiksi satunnaisesti käytettävän tapahtumaäänentoiston puhemikrofoneiksi. MB60 soveltuu mainiosti myös pienen budjetin äänitysratkaisuksi esimerkiksi bändiharjoituksiin.

Kokonaisuutena T.bone MB60 on hintaansa nähden laadukas mikrofonipaketti, joka löytää paikkansa varmasti. Mikrofonit ovat kestäviä ja rakenteeltaan laadukkaita. T.bone MB60 on passeli hankinta kaikille pienimuotoista äänityöskentelyä harrastaville tai vaikkapa äänityksestä kiinnostuneelle kokeilijalle.