perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pieni pöytäteline mikrofonille K&M 232

Erilaisia mikrofonitelineitä on markkinoilla kohtalaisen laaja valikoima. Suurin osa telineistä on puomitelineitä ja tarkoitettu pidettäväksi esimerkiksi lattialla. Ongelmia tulee siinä vaiheessa, kun mikrofoni tulisi saada sijoitettua jo valmiiksi korkealle alustalle, esimerkiksi pöydälle.

K&M 232-mikrofoniteline
Ongelmaan löytyy ratkaisu esimerkiksi K&M:n valikoimasta. K&M 232 on pienikokoinen mikrofonijalusta, joka on suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi pöydällä. Mikrofonijalusta koostuu yhdestä pystyputkesta, joka on ruuvattu kiinni tukevaan ja äänieristettyyn jalustaan.

K&M 232 -mikrofoniteline on loistava valinta pienikokoiseksi mikrofonitelineeksi. Mikrofoniteline ajaa asiansa mainiosti myös esimerkiksi pienten studiomonitorien telineenä. Sillä varauksella, että studiomonitoreista löytyy holkki,  jolla ne saadaan kiinni mikrofonitelineeseen. Blogissa aiemmin esiteltyjen ESI nEar 05 -monitoreiden kohdalla näin ei valitettavasti ole.

Kokonaisuutena K&M 232 on erinomainen valinta mikrofonitelineeksi. Pienestä koosta huolimatta teline on tukeva ja rakenteeltaan erittäin jämäkkä. Toisaalta pieni koko helpottaa esimeriksi mikrofonitelineen kuljettamista paikasta toiseen. Lisätietoa mikrofonitelineestä löytyy suoraan valmistajan tuotesivuilta.