sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Laadukkaat nappikuulokkeet edullisesti: inEar F1

Erilaisia kuulokevaihtoehtoja on markkinoilla varsin runsasti. Mp3-soittimien yleistymisen myötä nappikuulokkeet ovat ottaneet ensitä suuremman osan kuulokemarkkinoista.

Nappikulokkeita on markkinoilla lähes yhtä laaja skaala kuin perinteisiä kuulokkeita. Suomalainen inEar.fi aloitti oman kuuloketuotannon ja toi markkinoille ensimmäiset omat nappikuulokkeet, joiden mallimerkintä on F1.

inEar F1-kuulokkeet toimitetaan varsin pelkistetyssä pakkauksessa. Pakkaus on paperipussi, jossa on sekä teknistä tietoa kuulokkeista, että kuulokkeiden hoito-ohjeistus sekä käyttövinkkejä.

Itse kuulokkeet ovat pienikokoiset ja väriltään valkoiset. Kumpaakin kuuloke-elementtiä koristaa yrityksen logo.

inEar F1-kuulokkeet (kuva: inear.fi)

inEar F1-kuulokkeiden sointi on värittymätön ja puhdas. Kuuloskkeissa on selvästi panostettu äänentoiston puhtauteen ja tasaisuuteen. F1-kuulokkeet sopivat erinomaisesti kaikille musiikkityyleille. Kuulokkeiden ääni säilyy puhtaana ja säröytymättömänä myös suuremmilla äänenpaineilla.

Kokonaisuutena inEar F1 on erittäin hyvä valinta esimerkiksi mp3-soittimen kuulokkeiksi.  Kuulokkeet soveltuvat mainiosti myös esimerkiksi journalistista työtä tekevän henkilön äänityslaitteen kaveriksi, sillä tasaisen taajuusvasteensa ansiosta ne eristävät hyvin ulkopuolelta tulevia häiriöääniä. inEar F1 soveltuu erityisen hyvin puheen monitorointiin ja kuulokkeet eristävät hyvin ulkopuolelta tulevia ääniä mahdollistaen samanaikaisesti tallenteen monitoroinnin, että ympäristön äänien tarkkailun.

inEar F1 kustantaa noin 10 euroa. F1 tarjoaa rahoille erittäin paljon vastinetta, sillä verrattuna esimerkiksi aiemmin esiteltyihin AKG K-44-kuulokkeisiin taajuusvaste on tasaisempi, eikä F1-kuulokkeissa esiinny korvia ärsyttäviä ylikorostumia millään taajuusalueilla.

inEar F1-kuulokkeet voi hankkia suoraan inear.fi -verkkokaupasta.