perjantai 26. huhtikuuta 2013

Mikrofoniteline matkalle: K&M 25950

K&M:n valmistama pienikokoinen puomijalusta
Erilaisia mikrofonitelineitä on markkinoilla varsin runsaslukuinen määrä. Paras mikrofonitelni itselle löytyykin useimmiten miettimällä omat käyttötarpeet.

Mikäli käyttää mikrofoneja usein matkustellessaan, telineen ei soisi olevan kovin kookas eikä painava. Tähän käyttöön soveltuu erinomaisesti aiemmin esitelty pöytäjalusta. Toinen mainio vaihtoehto on studio-olosuhteissa usein esimerkiksi vahvistimien tai bassorummun mikrofonin telineenä käytettävä pienikokoinen puomiteline.

Puomiteline koostuu kahdesta osasta. Jalustassa on kiinnitettynä noin 30 senttimetriä korkea pystyputki, jossa on kiinni itse puomiteline. Puomitelineen mitta on noin 40 senttimetrin luokkaa. Mikrofoniteline taittuu helposti kokoon ja on näin ollen sijoitettavissa esimerkiksi reppuun mukaan kuljetettavaksi. Telineen paino on noin kolme kiloa.

Lyhyellä puomilla varustettu mikrofonijalusta on erinomainen valinta mikrofonitelineeksi useisiin äänitystilanteisiin. Mikrofoniteline sopii matkakäytön lisäksi erinomaisesti esimerkiksi pieneen kotistudioon mikrofonitelineeksi.  K&M:n valmistama teline kustantaa noin 40 euroa. Lisätietoa löytyy valmistajan omilta tuotesivuilta