torstai 2. tammikuuta 2014

Internet-radiot yhden osoitteen alta: TuneIn

Erilaisia nettiradioita on maailmalla todella laajat valikoimat. Runsaasta tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, mutta haittapuolena on, että laajan kanavavalikoiman selaaminen on melko hankalaa. Radioiden verkkosivuilta löytyy suorat kuuntelulinkit, mutta kaikilla ei ole aikaa selata jokaisen radioaseman verkkosivuja ja etsiä kuuntelulinkkiä.

Apuun tulee Internetissä toimivat radioasemat kokoava TuneIn -palvelu. TuneIn tarjoaa todella laajan valikoiman radioasemia eri puolilta maailmaa. Palvelu listaa radioasemat ja mahdollistaa kanavan suorakuuntelun omalta sivustoltaan flash-pohjaisen soittimen avulla.

TuneIn tarjoaa radioasemat myös matkapuhelimeen ja tablettiin omalla sovelluksellaan. Sovellus on ladattavissa niin iOS:lle, Androidille kuin Windows Phonellekin.

Kokonaisuutena TuneIn on erinomainen palvelu radion kuuntelijan avuksi. Palvelu kokoaa eri radioasemat, tarjoaa kuuntelulinkit ja auttaa löytämään uutta mielenkiintoista kuunneltavaa radiotarjonnan loputtomasta viidakosta. TuneIn löytyy täältä. Sovelluksen voi ladata mobiililaitteelleen sovelluskaupan kautta. Sovellus on tarjolla myös Windows 8.1 -käyttöjärjestelmälle.