perjantai 18. tammikuuta 2013

Kätevä YouTube-videoiden lataustyökalu: TubeQueue

Internetissä katseltavat videot ovat muutamassa vuodessa muuttaneet ihmisten katselutottumuksia. Television katselun vähentyessä verkossa olevien videoiden kustannuksella kuluttaja voi jäädä kaipaamaan mahdollisuutta poimia verkossa katselemansa videot itselleen myöhempää käyttöä varten. Erilaisia videoiden latausohjelmistoja on varsin paljon. Yksi näistä on ilmainen TubeQueue.

TubeQueue eroaa muista lataustyökaluista monipuolisilla ominaisuuksilla. Ohjelman suurin erikoisuus on mahdollisuus asettaa videotiedostoja latausjonoon. Ohjelma helpottaa huomattavasti tilanteita, joissa halutaan ladata useampi YouTube-video yhdellä kertaa.

TubeQueue sisältää sisäisen YouTube-hakutoiminnon


Ohjelma sisältää myös mahdollisuuden pakata video uudelleen. Halutessaan talteen saa koko videon tai vaikkapa vain pelkän ääniraidan mp3-formaatissa.

Ohjelman käyttöliittymä on yksinkertainen, eikä käyttöliittymän omaksumiseen kulu kovinkaan paljoa aikaa. TubeQueue sisältää sisäisen hakutoiminnon, joten erillisiä käyntejä YouTuben verkkosivuilla ei tarvita.

TubeQueue on erinomainen vaihtoehto YouTube-videoiden lataukseen. Ohjelman ehdottomia vahvuuksia ovat selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä sekä mahdollisuus ladata useita videoita peräkkäin. Mikäli haluat saada YouTubesta runsaasti videoita omiin arkistoihisi, tarjoaa TubeQueue helpon tien hankkia haluamasi videosisällöt. Ohjelman voi ladata omalle koneelleen esimerkiksi Download.fi-sivustolta tästä linkistä.