keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Muistikirja Android-laitteeseen: ColorNote

Erilaisia tapoja asioiden muistamiseen on todella monia. Post it -laput, muistiovihkoset ja elektroniset muistilaput ovat vain muutama esimerkki erilaisista muistiinpanovälineistä.

Kännyköistä on jo jonkin aikaa löytynyt erilaisia sovelluksia muistiinpanojen tekemiseen. Yksi tapa kirjata asioita kännykän muistiin on kirjoittaa asiat kalenteriin.

Kätevämpi tapa on kuitenkin käyttää erillistä muistiinpanojen kirjoitukseen tarkoitettua sovellusta. Yksi näistä sovelluksista on Android-alustaiselle laitteelle tarkoitettu ColorNote.

ColorNote on ilmainen helppokäyttöinen muistikirjasovellus, jonka erikoisuus on mahdollisuus merkitä muistiinpanot eri väreillä. Tämä tekee muistiinpanojen hallinnoimisesta nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Ohjelmalla on myös mahdollisuus luoda erilaisia tarkistus- tai tehtävälistoja, joiden avulla asioiden seuraaminen on helpompaa. Listalta voi poistaa asioita yhdellä napin painalluksella ilman, että kaikki listan asiat katoaisivat kerralla.

ColorNote tarjoaa Android-käyttäjälle varteenotettavan vaihtoehdon muistikirjaksi. Ohjelma on monipuolinen ja varsin tehokas, ollen samalla varsin ripeästi toimiva ja pienikokoinen. ColorNote on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, mikäli etsinnässä on helppokäyttöinen ja yksinkertainen muistikirjasovellus Android-laitteeseen. ColorNote on ladattavissa ilmaiseksi omaan Android-laitteeseen Googlen Play -kaupasta