torstai 31. lokakuuta 2013

Tilava laukku kameralle ja tarvikkeille: Lowepro Edit 140

Erilaisia kameralaukkuja on markkinoilla varsin runsas valikoima. Tunnettu kameroiden ja kameratarvikkeiden säilytysratkaisuiden valmistaja, Lowepro, tarjoaa Edit-sarjallaan kohtuuhintaisen säilytysratkaisun niin pienikokoiselle digitaalikameralle, järjestelmäkameralle kuin videokamerallekin.

Edit 140 -kameralaukku on Edit-sarjan kooltaan suurempia edustajia. Laukun sisätasku on 22 senttimetriä pitkä leveyden ja korkeuden ollessa noin 11 senttimetriä.

Laukussa on kamerataskun lisäksi runsaasti tilaa erilaisille oheistarvikkeille. Sisätaskuihin mahtuu runsasti lisätarvikkeita, joten kameran akut, laturi, kaukosäädin, tallennusmediat sekä muut oheistarvikkeet mahtuvat varsin hyivn laukkuun.

Lowepro Edit 140
Laukun kahva on pehmustettua materiaalia kantomukavuuden parantamiseksi. Laukku on pehmustettu myös sisäpuolelta, jotta kamera- tai äänityslaitteisto ei pääse kolhiintumaan tai muulla tavoin vaurioitumaan kuljettaessa mahdollisesti aiheutuvista kolhuista. 


Lowepro Edit 140 -laukun kameran säilytysosa on jaettu kahteen osaan. Laukku sopii siis mainiosti käytettäväksi jaettuna laukkuna esimerkiksi videokameran ja digitaalisen sanelimen kanssa. Möys järjestelmäkameroiden lisäsalama mahtuu laukkuun kameran ohella hyvin.

Valmistajan mukaan laukun materiaali hylkii vettä, joten kosteuden tai esimerkiksi sadekuuron ei pitäisi aiheuttaa vahinkoa laukun sisällölle. 

Kameralaukku on kaiken kaikkiaan kohtuuhintainen valinta tilavaa ja monikäyttöistä kameralaukkua etsivälle. Laukku on helposti muokattavissa monenlaisiin kuljetus- ja säilytystarpeisiin.  Kameralaukku kustantaa noin 30 euroa. Lisätietoa löytyy valmistajan tuotesivuilta.