keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Työkalu asioiden muistamista helpottamaan: Free Countdown Timer

Nykypäivän kiireinen elämäntyyli aiheuttaa ihmisille runsaasti erilaisia muistettavia asioita. Toisinaan asiat pitää voida myös suorittaa tietyn ajan sisällä. Tämä yhdistelmä aiheuttaa usein tilanteita, joissa asiat pääsevät unohtumaan ja jäävät helposti roikkumaan pitkäksikin aikaa. Asioiden muistamista voi helpottaa perinteisillä muistilapuilla ja kalenterilla. Myös sähköinen kalenteri on oiva apuväline. Sähköiset muistilaput ovat myös oiva apu asioiden muistamista helpottamaan.

Ohjelman päänäkymä.

Lisähelpotusta asioiden muistamiseen tuo ilmainen Free Countdown Timer. Kyseessä on pienikokoinen Windows-sovellus, johon voi listata asioita muistettavaksi. Ohjelma näyttää käynnissä ollessaan jäljellä olevan ajan tiettyihin tapahtumiin.Ohjelmisto on mahdollista asettaa muistuttamaan asioista ponnahdusikkunalla. Halutessaan muistuttajaksi voi valita esimerkiksi suosikkikappaleensa.

Ohjelmistossa on lisäksi myös niin kutsuttu torkkupainike. Torkkupainike asettaa ohjelmiston muistuttamaan tapahtumasta uudelleen ennalta määritetyn ajan kuluttua.

Free Countdown Timer on erinomainen pienoisohjelma muistilappujen ja muiden muistutustyökalujen rinnalle. Ohjelman perustoiminnot ovat varsin riittävät ja ohjelma on todella yksinkertainen käyttää. Ohjelmiston voi ladata ilmaiseksi suoraan kotisivuilta