torstai 24. lokakuuta 2013

Laadukas mikrofoniteline studioon: K&M 23850

Erilaisia mikrofonitelineitä on markkinoilla todella laaja valikoima. Perinteisen puomitelineen saa alan liikkeestä kohtuullisen edulliseen hintaan. Kevyeen käyttöön on tarjolla esimerkiksi K&M:n edullisemman hintaluokan pienikokoinen puomiteline.

Mikäli on aikomus käyttää mikrofonia pääsääntöisesti studiopöydän ääressä, kannattaa puomillisen mikrofonitelineen sijaan hankkia nimenomaan pöytäkäyttöön suunniteltu mikrofoniteline.

Pöytäkäyttöön suunniteltu mikrofoniteline on jalustamuodoltaan aavistuksen verran pöytälampun näköinen.

Mikrofoniteline koostuu puomista ja tukevasta, pöytään ruuvattavasta kiinnitysadapterista. Kiinnitysadapterin kiristyksessä on suotavaa käyttää esimerkiksi lukkopihtejä tai vastaavanlaista työkalua, jotta mikrofonitelineen saa asetettua tukevasti paikoilleen.

Mikrofoniteline on tukevasti kiinnitettynä liikuteltavissa lähes rajattomasti ympäri työpistettä, lähelle ja kauemmaksi puhujista mikrofonityypin ja oman tottumuksen mukaisesti. Mikrofonitelineessä on tyypillinen 3/8 -kierre, eli standardiadapterilla varustetut mikrofonit sopivat telineeseen suoraan.

Kokonaisuutena K&M 23850 on erittäin suositeltava hankinta tuotanto- ja äänitysstudioihin. Mikrofonitelineen laaja liikuteltavuus ja tukeva rakenne takaavat erittäin monipuoliset käyttömahdollisuudet. Teline sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mikrofoniteline on omalla paikallaan myös suorien lähetyksien tarkkailutiloissa, sillä teline tarjoaa rakenteensa ansiosta mahdollisuuden sästää runsaasti pöyttilaa.

Mikrofoniteline kustantaa noin 80 euroa. Lisätietoa telineestä löytää valmistajan tuotesivuilta.