maanantai 28. lokakuuta 2013

Monipuolinen säilytyslokerikko askartelijoille ja elektroniikkaa harrastaville

Elektroniikan ja tekniikan kanssa puuhaileville ihmisille kertyy usein huomattavia määriä erilaisia adaptereita ja liitinsovittimia. Myös ruuvien ja muiden kiinnitystarpeiden määrä kasvaa usein laitteita korjatessa ja purkaessa.

Kaikkien pentarvikkeiden säilytys samassa paikassa tuottaa usein melkoisia ongelmia. Ongwlmiin on saatavilla helpotusta melko kohtuullisin kustannuksin.Erilaisia säilytyslaatikoita ja -lokerikkoja on tarjolla todella monenlaisia.

Kuvassa näkyvän lokerikon saa hankittua itselleen vajaan kymmenen euron hintaan.

Lokerikot sopivat erinomaisesti pientarvikkeiden, kuten adaptereiden ja juotettavien irtoliittimien säilytykseen.

Lokerikkoon sopii luonnollisesti myös esimerkiksi ruuvimeisselin irtokärjet, ruuvit, mutterit sekä muut pienet rakennustarvikkeet. Askartelijat voivat hyödyntää lokerikkoa erinomaisesti esimerkiksi erilaisten lankojen ja tarrojen säilytykseen. Toimistossa lokerikko sopii mainiosti klemmareiden, nastojen ja muiden pienikokoisten toimistotarvikkeiden säilytykseen.

Kokonaisuutena lokerikko taipuu tilasta riippuen erittäin moneen käyttötarkoitukseen. Oheisella lokerikolla saa pientavarat säilytykseen helposti, nopeasti sekä melko kustannustehokkaasti.

Kuvassa oleva malli kustantaa alle 10 euroa.