perjantai 8. helmikuuta 2013

Tiedostot formaatista toiseen verkkopohjaisesti

Erilaiset tiedostoformaatit ovat olleet kautta tietotekniikan historian pienoisena riesana. Mobiilien päätelaitteiden yleistymisen myötä erilaisia tiedostoformaatteja on tullut entistä enemmän, koska tiedostojen koko on täytynyt pitää entistä pienempänä.

Tiedostoformaattien laaja kirjo saa aikaan tilanteita, joissa tiedosto tulisi voida muuttaa muodosta toiseen helposti. Kuva- ja äänitiedostoiden kohdalla formaattimuunnos onnistuu yksinkertaisimmillaan lähes millä tahansa editoriohjelmistolla. Mutta entäpä, jos käytössä ei olekaan mitään editointiin sopivaa työkalua ja formaattimuunnos tulisi tehdä tietokoneella, johon ei ole oikeuksia asentaa sovelluksia? Apuun tulevat verkossa toimivat tiedostojen formaattimuuntajat.

Yksi tällainen palvelu on Youconvert.it. Youconvert.it on verkkopohjainen palvelu, joka mahdollistaa tiedostojen muuttamisen formaatista toiseen erittäin yksinkertaisesti. Palvelu tukee erilaisia dokumenttiformaatteja, kuvatiedostoja, ääni,- ja videotiedostoja sekä pakattuja tiedostoja.

Palvelun käyttö on hyvin yksinkertaista. Ensiksi valitaan tiedoston sisältötyyppi. Jos esimerkiksi halutaan konvertoida wav-muotoinen äänitiedosto, valitaan luonnollisesti audio.

Sen jälkeen valitaan tiedosto, joka halutaan muuttaa formaatista toiseen. Kolmantena vaiheena on halutun tiedostoformaatin valitseminen.

Youconvert.it -palvelun käyttöliittymä on yksinketainen ja selkeä


Viimeisessä vaiheessa annetaan vielä sähköpostiosoite, johon lähetetään linkki muutettuun tiedostoon. Tiedoston voi halutessaan jakaa myös esimerkiksi Facebook-profiiliin.

Youconvert.it tarjoaa helpon ja vaivattoman ratkaisun tiedostoformaattien muutteluun, mikäli käytössä olevalla tietokoneella ei ole tarkoitukseen sopivia ohjelmistoja. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja pyörii eri selainversioilla varsin sulavasti. Jos etsit verkkopohjaista tiedostoformaattien muuntajaa, on Youconvert.it -palvelu juuri sinulle. Palvelu löytyy täältä